Protectia datelor

Politica noastra de confidentialitate

Culegerea si procesarea datelor personale
In timpul vizitei dumneavoastra pe site-urile noastre, serverul web inregistreaza urmatoarele date standard: adresa IP care v-a fost alocata de provider-ul de servicii Internet, pagina Internet de la care veniti, paginile internet vizitate pe site-urile noastre precum si data si durata vizitei dumneavoastra Datele dumneavoastra personale nu vor fi salvate decât atunci când ni le oferiti dumneavoastra, de exemplu atunci când va inregistrati, când participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii sau când incheiati un contract.
 
Folosirea si transmiterea datelor cu respectarea obligatiilor legale
NewAge MEDIA va folosi datele personale in scopul administrarii tehnice a website-urilor, pentru evidenta clientilor, pentru sondaje de produs si pentru marketing, dar numai in masura in care acest lucru este necesar.
 
Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform prevederilor legale valabile pe plan national. Personalul, agentiile si distribuitorii nostri sunt obligati sa respecte confidentialitatea datelor.
 
Posibilitatea de a alege
Datele dumneavoastra personale vrem sa le folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si eventual pentru a va solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru ne puteti comunica oricând decizia dumneavoastra pentru a actiona in consecinta. Pentru relatii suplimentare folositi formularul de contact.

Securizarea datelor
NewAge MEDIA a luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate de noi impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de catre persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

Dreptul la informare
La cererea dumneavoastra sau a unui reprezentant NewAge MEDIA va va comunica conform prevederilor legale in vigoare, in scris si cât se poate de repede, daca si ce fel de date personale au fost salvate de noi. Daca sunteti inregistrat ca utilizator va oferim posibilitatea de a vizualiza, sterge sau modifica personal datele salvate din cadrul sectiunii destinate clientiilor. Informatiile incorecte existente in baza de date, in ciuda eforturilor noastre depuse in vederea actualizarii lor, le vom corecta la cererea dumneavoastra

Pentru relatii suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale va puteti adresa responsabilului nostru cu protectia datelor personale, care va sta la dispozitie cu informatii sau in cazul oricaror sugestii sau reclamatii.