Modalitati de plata

Timpul inseamna bani si ca atare dorim sa oferim modalitati de plata convenabile pentru ambele parti atat dumneavoastra cat si pentru noi. Astfel dorim sa va prezentam modalitatile de plata pentru lucrarile efectuate de noi pentru clienti din Romania si din afara tarii.

–  Plata prin card
–  Plata prin PayPal (nou)
–  Plata prin virament bancar
–  Cash – in cazul in care preferati sa ne cunoastem personal

Plata prin card se efectueaza prin intermediul procesorilor nostrii 2Checkout, Moneybookers si PayPal. O data cu acceptarea ofertei de pret dumneavoastra in calitate de client vi se emite o cerere de plata cu o suma cuprinsa intre 20-50% din valoarea totala a proiectului. Imediat ce aceasta a fost achitata (plata a fost procesata) primiti un nume de utilizator si o parola unica pentru sectiunea in care puteti urmarii stadiile de dezvoltare ale proiectului precum si o demonstratie live.

Platile prin intermediul 2Checkout se proceseaza dupa o verificare amanuntita pentru combaterea fraudei. Moneybookers necesita de asemenea verificarea identitatii dumneavoastra prin metode enumerate pe pagina lor. PayPal este ultimul procesor la care am aderat si deoarece pana acum nu l-am mai folosit nu putem da detalii.

Daca nu sunteti de acord cu furnizarea datelor personale va rugam sa luati in consideratie metoda de plata prin virament bancar sau cash. Plata prin virament bancar se poate efectua in cazul in care dispuneti de un cont bancar sau nu dispuneti de un card international.

Confirmarea platii se obtine de regula in decurs de una sau 2 zile lucratoare. Puteti opta pentru oricare din bancile disponibile deoarece noi verificam periodic situatiile conturilor prin internet.

Conturi curente pe care le puteti utiliza la viramente bancare


Banca: BRD
Moneda: EURO
Nume: TANG DORIAN
Cont IBAN:

 


Durata transferului: 1-3 zile lucratoare (ROMANIA) si 3-5 zile lucratoare (INTERNATIONAL).