Cine suntem

NewAge MEDIA face parte din grupul NewAge TECH si se ocupa de design si creatie grafica, WEB si DTP. Targetul nostru sunt clientii care doresc lucrari cu aspect placut, executate profesional si la un pret accesibil. NewAge MEDIA furnizeaza solutii globale (ne referim strict la clientii ce pot fi din orice tara a lumii) si se adreseaza atat clientiilor din Romania cat si celor de peste hotare.

Colaborand cu noi aveti certitudinea ca beneficiati de satisfactie 100 % pentru orice ati comanda fie ca este vorba de un site de prezentare, un magazin virtual sau un site pe alta tematica. Pentru noi nimic nu este imposibil, doar ca anumite lucruri se fac intr-un interval de timp mai mare sau au un cost ridicat din cauza complexitatii, insa in mod cert toate proiectele noastre se pot realiza.

Colaboratorii nostrii in materie de design si programare au o vasta experienta in spate si au fost atent selectionati in vederea colaborarii pe baza proiectelor anterioare pe care le-au dezvoltat pentru altii si mai ales pe baza celor pe care le-am dezvoltat impreuna.

In prezent colaboram cu programatori si designeri din Romania, India, Rusia si SUA. De asemenea colaboram si cu traducatori autorizati pentru proiectele ce necesita traducerea site-ului in alta limba ceruta de catre client. In functie de complexitate la un site lucreza unul sau mai multi designeri si programatori.

Colaborand cu noi nu veti primii factura pentru ca platile catre noi se fac prin procesori externi de carduri si transferurile apar mereu catre firma care le proceseaza. Acest concept (Freelancing) este utilizat la scara larga in occident, dar totodata privit cu stupoare de catre cei din Romania care au neaparat nevoie de factura fiscala.

Cine este NewAge TECH ?

NewAge TECH cat si NewAge MEDIA sau oricare alta parte din Grupul NewAge este reprezentata de catre fondatorul sau d-nul Tang Dorian. NewAge TECH nu reprezinta o firma ci este un vis devenit realitate. In esenta cat si in realitate suntem o entitate privata, reprezentata de o persona fizica ce este definita ca, creatorul si proprietarul sau. Acesta este d-nul Dorian Tang care in 1999 punea bazele acesteia. Dansul este cel care reprezinta oficial grupul NewAge TECH si reteaua de site-uri NewAge NETWORK.

Astazi in 2009 dupa 10 ani ne-am diversificat portofoliul de servicii oferite clientilor nostrii. Am crescut si am evoluat progresiv incat azi am devenit cunoscuti in Romania atat cat si peste hotare, avand clienti de pe 3 continente ale lumii.

ATENTIE ! / ATTENTION !
Acest site nu apartine firmei NEW AGE MEDIA ROMANIA SRL, iar noi prin activitatile noastre nu suntem afliliati sau asociati cu dansii, fiind doar o concidenta de nume.

Va rugam sa nu mai trimiteti colete si corespondenta pentru ca nu vor ajunge la destinatia dorita ci sunt returnate. De asemenea va rugam sa nu mai sunati pentru adeverinte de salarii sau numarul de telefon al doamnei Diana Popescu.